آش آبغوره صحیح
از این به بعد به لطف الهی می خوام از غذاهای خوش مزه ای که خودم تجربه پخت اون رو دارم و به دیگران هم آموزش دادم تا لذت خوش مزگی اون رو ببرند؛ خدمتتون توضیح بدهم:(البته به سبک مادربزرگ عزیزم که اصالتا برای تبریز هستند و هرچیزی رو برای درست کردن غذا استفاده نمی کنند)؛ مثلا همین آش رو خیلی ها با سبزی آش یا لوبیا قرمز یا عدس
یا حتی بدون گوجه درست می کنند؛ اینا همش یه جورایی غذا رو بد طمع می کنه….دقت کنید
مواد لازم
لوبیا چشم بلبلی |
نصف پیمانه |
ماش |
نصف پیمانه |
برنج (و بلغور با هم باشند بهتره) |
نصف پیمانه |
سبزی آش(تره-جعفری-گشنیز) |
0/5کیلو |
گوشت چرخ کرده(دلخواه؛ نباشه بهتره) |
200 گرم |
رب گوجه(خیلی کم؛ برای رنگش)-گوجه فرنگی |
1 قاشق غذاخوری |
نعناء خشک(فقط تزئین) |
یک قاشق غذاخوری |
پیاز(بسیار ریز و سرخ شده) |
2 عدد متوسط |
نمک و فلفل و زردچوبه |
به مقدار لازم |
آبغوره |
به مقدار لازم |
:
طرز تهیه:
1- پیاز را خلال کرده با مقدار کمی روغن سرخ کنید. به آن کمی زردچوبه زده رب را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس لوبیا چشم بلبلی را با مقدار کافی آب به آن اضافه کرده، بگذارید بپزد.
2- پس از نیم پز شدن لوبیا، بلغور و برنج را به آن اضافه کنید.
3- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کرده، به صورت کوفته ریزه در آورده و به آش اضافه کنید.(اگه نباشه؛ باز هم خیلی بهتره و سالم تره؛ تجربه کردم که به جای اون قارچ بریزیم خیلی خوش مزه تر و پر خاصیت تره؛ فقط کافیه خورد کنی و بدون سرخ کردن داخل مایعات آش بریزیم)
4- پس از پختن برنج و لعاب انداختن آن، سبزی آش (نه هر سبزی؛ فقط مواردی که ذکر شدند؛ در مزه غذا خیلی تاثیر دارند….) و گوجه های پوره شده به اندازه لازم (هرچی بیشتر؛ خوش مزه تر میشه؛ اسم دیگه این آش؛ آش گوجه هم هست)را به آن اضافه کنید. پس از آن که آش جا افتاد، نمک و فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنید. سپس آش را در سوپخوری بکشید و روی آن را با نعناء داغ و پیازسرخ کرده تزیین کنید.