عاشورا مکتبی ماندگار و جریانی مستمر در تاریخ است، فرهنگ عاشورا فرهنگ قرآن است و همانند قرآن ابعادی عمیق دارد.
فرهنگ وفاداری به دین و تجلی دین یعنی وفای عهد به خدا و امام (علیه السلام) به عنوان حجت خدا و لذا فرهنگ عاشورا احیای غیرت دینی یعنی عدم اجازه تجاوز به حریم دین بود که تجلی آن امر به معروف و نهی از منکر است.
امر به معروف و نهی از منکر و اصلاح بنیاد جامعه اسلامی از مهم ترین اهداف قیام حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) در برابر لشکر ظلم و زور بود.
به گزارش فتن٬ حسن رحیم پور ازغدی در سخنرانی پیش از خطبههای نمازجمعه93/8/23 گفت: روایات اهل بیت در توصیف شیعیان دو گونه است؛ یک دسته روایاتی که میگویند شیعیان چه کسانی هستند و دسته دیگر روایاتی که میگویند چه کسانی شیعه نیستند. کسانی که به حسین بن علی(علیه السلام) نامه نوشتند و او را دعوت کردند ادعای شیعه بودن داشتند.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه ما دو نوع عزارداری و محرم داریم گفت: اولین روضه رسمی را برای امام حسین(علیه السلام) را یزید خواند و اولین روضه حقیقی را زینب(سلام الله) خواند؛ امروز در جامعه شیعه هم دو تیپ عزاداری و مداح داریم؛ ما هم روضه زینبی داریم و هم روضه یزیدی.
رحیم پور ازغدی با اشاره به اینکه با دو نوع اسلام و تشیع از نگاه امام و رهبری داریم گفت: ما کسانی داریم که به تعبیر امام(ره) اسلام آمریکایی و به تعبیر رهبر معظم انقلاب تشیع انگلیسی دارند.
به نظر شما فرهنگ سازی بانوان عاشورایی چه قدر در جامعه ما نیاز است؟؟………….هنوز خیلی راه در پیش داریم……….بیدار شوید که دشمن همیشه بیدار است و گاه ما در خواب غفلت………
می دانید طبق آیه قرآن اشدّ الناس نسبت به مسلمانان چه کسانی اند؟ قوم یهود
حضرت زینب(سلام الله علیها) به حجاب حساسیت بسیار زیادی داشت و در روز عاشورا همه هدفش این بود که دست نامحرمان به آنها نرسد. بانون میتوانند حجاب و احترام به ولایت را از حضرت زینب (سلام الله علیها) بیاموزند.
چادر و حجاب زن سنگر ارزش و امنیت یک کشور است.
حضرت زینب(سلام الله علیها) در زمان اسارت وقتی قبایل برای آنها نان و خرما آوردند قبول نکرد. این بزرگوار در اوج گرسنگی و خستگی غذای حرام نخورد و در مقابل تحریمها ایستاد. بانوان ما هم در تمام وقایع حاضر هستند و پرچم ولایت را در دست دارند.
تربیت افرادی که غذای حلال نمی خورند بسیار دشوار است افزود: پرهیز از غذای حرام و خوراندن آن به فرزندان از جمله وظایف پدران و مادران در قبال فرزندان است که باید دقت کنیم که درآمد ما و غذایی که برای فرزندانمان مهیا می کنیم چه گونه به دست می آید.