مادران ما و مادران عصر حضور ائمه ........
دلم نیومد کم لطفی کنم؛ دوستی در وبلاگشون نوشته بوند: دختران زمان ما و ام البنین (سلام الله علیها)؛ دیدم بهتره اینجور تفسیر کنیم: مادران ما و مادران عصر حضور ائمه………..
با استناد به اینکه حضرت زینب(سلام الله علیها) شاگرد مکتب حضرت زهرا(سلام الله علیها) است.
حضرت زینب (سلام الله علیها) در حفاظت از امام سجاد(علیه السلام) جان خود را سپر بلا قرار داد، همانگونه که حضرت زهرا(سلام الله علیها) در حفاظت از حضرت علی(علیه السلام) جان خود را سپر کرد. بانوان ما میتوانند رهبری دینی را به قیمت جان خود حفظ کنند و کسی که جان خود را فدای ولایت میکند خدا حافظ اوست.
بله به نظرم این حرف صحیح تر به نظر می رسه؛ چرا؟؟
دلایل زیادی هست، یکیش (در مطالب قبلی وبلاگ، کلی راجع به نقش مادر و بانو از لحاظ علمی و روایی و …سخن گفتیم؛ حال کمی خودمانی تر می شیم):
ماااااااااااااااااااادر؛ بله مادر است که دختر را در بالین خود به تربیت و ثمر می رساند؛ مادر است که تا کودک چشم به این جهان می گشاید، اولین فردی است که به او نگاه می کنه و با او تماس برقرار می کنه و حس مراقبت گرایانه نسبت به طفل داره؛ مادر است که در حساس ترین دوران زندگی کودک، یعنی 7 سال اول زندگیش با او در ارتباط است و هر آنچه خود دوست دارد و یا برایش فرهنگ شده؛ به ضمیر بی آلایش طفل نیز وارد و تزریق می کند.
پس نقش مادر در این فرهنگ سازی بس عظیم و خطیر است.
دوم: با خود بیاندیش، اما صادقانه……
- عصر رسول گرامی اسلام؛ آیا پدیده ای به نام رسانه های تصویری و شنیداری و … بود؟؟ آیا پدیده خوفناک ماهواره بود(البته امروزه خوفناک و خانمان سوزه؛ إنشاءلله با حضور آقا امام زمان(عج) پدیده ای نیک تلقی خواهد شد و تصویر مبارک و روح نوازِ ایشان را از همان پدیده مشاهده خواهیم کرد….)؟؟؟؟
- آیا مهد های کودک رواج داشت؛ که امروزه عرف شده و به قولی دیسیپلین فرد به این هست که تنوع کلاس های آموزشی کدام مهد بیشتر است؛ پس آنجا تخصصی تر و بهتر خواهد بود(مهدی که چنین باشد، از ابتدا مشخص است به هیچ عنوان شناختی نسبت به کودک ندارد؛ چرا که طبق روایات زمان آموزش رسمی از سن بالاتر مثلا 7 سال به بالاست، نه سن پایین که زمان تجربه کسب کردن کودک با پیرامون خود است….)
- آیا مادران شاغل آن هم در محیط های مردانه انقدر رواج داشت و إحیاناً خانم خانه دار بودن اُفت و کسر شأن محسوب می شد…..
-آیا نقش های جنسیتی والدین جا به جا شده بود (پدر می نشست و در خانه کودک را نگه می داشت و مادر سر کار مشغول بود…..)
- آیا بی حیایی و بی عفتی انقدر ساده تلقی می شد و به گونه ای عرف شده بود که اگر کسی حجاب داشت، از نظر فکری متعصب خشک مذهب و ….. خوانده می شد…….
اگرنه چرا وقتی پیامبر بزرگوار ما، علائم زنان آخر الزمان را خواند؛ اصحاب تعجب کردند که آیا واقعا زنان اینقدر بی حیا و بی عفت می شوند و بگویند: یعنی می شود زمانی بیاید که زنان لباس پوشیده اند اما گویی عریان اند….
- آیا امروز حضور نورانی معصوم را در نمی یابیم؟؟؟چرااااااااا
خود بزرگوارشان فرمودند: گناهان شما سبب می شود از دیدار ما محروم گردید……
بله , این یعنی گناهان ما زیاد شده؛ به حدی که لیاقت دیدن معصومی که حضور دارد، را از دست داده ایم(عزیز مداقه کن چه گفتم؛ معصومی که حضور دارد…….بله؛ ما در اصل در پرده غیبت هستیم نه ایشان….تأمل کنید )
چرااااااااااااااااااااااااا چنین شد؟؟؟
صفحات: 1· 2